Efterårsudstilling
Ry Højskoles teatersal

Efterårsudstilling 2022
Lørdag den 8. og søndag den 9. oktober 2022 kl. 11.00-17.00

Fernisering lørdag kl. 11.00 med åbningstale ved Andreas Tang Brock og musik ved Anton Vind.

Der udstilles keramik, maleri, tegning, akvarel, træ, pileflet, sten, tekstil, foto, smykker og glas.

Særudstilling med værker af Harald Foss. Introduktion til særudstillingen ved kunsthistoriker Jørn Guldberg lørdag kl. 13.00 og søndag kl. 15.00.

Entre 40 kr. og chance for præmie på indgangsbilletten begge dage.
Kaffe og kage kan købes.

Ry Hallen 

Mia Louise Søndergaard
Oktober, november og december 2022

Mia Louise Søndergaard er 42 år og opvokset i Ry, men er nu bosat i Silkeborg med kæreste, bonussøn og sin lille nyfødte søn Eddie.
Hun har deltaget i flere kunstskoleophold, deriblandt et ophold på en kunstskole i Firenze. 
Mia fortæller: "Jeg er selvudlært intuitiv kunstner og forsøger at skabe malerier med stor dybde. Inspirationen finder jeg fra havet og universet, både i stemning, udtryk og farver. Jeg arbejder vådt-i-vådt med forskellige materialer, som kan tilføje de ønskede effekter. Efter mange ugers tørretid tilføjes der ekstra detaljer og maleriet lakeres med en eller flere lag af tyk beskyttende lak."
Mia opfordrer til at gå tæt på malerierne for at opdage de mange detaljer, der titter frem og ændrer udtryk og nuancer alt afhængig af lys og vinkler.

se også Mias hjemmeside: http://bymialouise.dk samt Instagram bymialouise


Tandlægernes Hus, Ry

Anna Grethe Bundgaard
Oktober, november og december 2022

Anna Grethe Bundgaard bor i Hjerm på et nedlagt landbrug, hun arbejder til daglig i Sparekassen Thy, som kunderådgiver. Hun har malet i sin fritid i ca. 20 år og startede på Gimsing Hoved med forskellige kurser.
Hun fortæller: "Det der inspirerer mig er mine omgivelser, de mennesker jeg færdes blandt og den natur jeg er omgivet af, og selvfølgelig de stemninger, der opstår. Jeg maler med akryl og bruger forskellige materialer på lærredet, som silkepapir, sand spartelmasse, kartoffelsække mm. Når jeg maler bruger jeg spartel, pensel, skraber og fingrene. Mine malerier er meget forskellige, jeg afprøver forskellige teknikker, og på det seneste har jeg også lavet tryk og arbejdet med alkohol ink."
Hun startede i 2018 "Galleri 1" i Struer sammen med 12 andre kunstnere.
Hun har også sit eget galleri i Hjerm: www.gallerikongsholm.dk 
Begge gallerier kan følges på Instagram og Facebook.