Tandlægernes Hus, Ry 


Jens Peter Kragh
April, maj, juni 2024

Jens Peter Kragh er naturfotograf og har fotograferet i mange år. Han er selvlært og har tilbragt rigtig meget tid i naturen sammen med dyrene.
Han købte sit første kamera som 15 årig. Dengang foregik arbejdet med papirbillederne i mørkekammeret, men nu arbejder han udelukkende med digitale billeder.
Stilheden og mødet med naturen, dyrene og fuglene betyder rigtig meget for ham, derude findes stilheden og roen.

Se meget mere på: https://jpkfoto.dk/


Ry Hallen

Rie Post
April, maj, juni 2024

Rie Post er uddannet arkitekt, og har arbejdet som sådan indtil 1998. Hun har siden da haft tegnestuen HavePlan og er forfatter til flere bøger om havebrug. Hun har arbejdet med foto og akvarel, men har siden 2013 arbejdet med oliemaleri.  Inspirationen til billederne er hentet i naturen, men ikke i en naturtro gengivelse. Det kan være en stemning i en skov eller lyset i en vandpyt, der er udgangspunktet, og derefter er det farvernes indbyrdes leg på lærredet, der udfordrer. 

At tegne naturinspirerede billeder er i en vis forstand en videreførelse af at tegne haveplaner. Også her skal der arbejdes med former og farver. Men når haveplanen er realiseret, lever haven videre. Til gengæld lever det færdige billede videre i samspil med den, der betragter det.

Se også: https://dendovnehave.dk/
Henvendelse vedrørende køb: dendovnehave@gmail.com eller 40680590


Ry Bibliotek


Jens Erik Holm
Maj, juni 2024

Jens Erik Holm har en fortid som blandt andet lærer, projektmager og illustrator.
Nu er han mere og mere billedmager, "for alvor sjovs skyld", som han udtrykker det.
Han har været tilknyttet "Det Grafiske værksted" i Silkeborg i en del år.
Han besidder et stort tegnetalent, som kommer til udtryk i grafiske værker, linoleum højtryk og zink dybtryk. Han har stor glæde ved akrylfarvefortællinger, men spidskompetencen er skulpturel form og lysten til at fortælle billedhistorier om verdens vrimmel. Her arbejder han med keramik, granit, bronze og papmaché.

se også:
https://jenserikholm.blogspot.com/
jenserikholmartist på Instagram