.I forbindelse med udstillingen "Fisk i stimer" på Ry Bibliotek inviteres Kunstforeningens medlemmer til reception og "Åben fiskebod" torsdag d. 9. november kl. 15.30-17.00.

Udstillingen er arrangeret i et samarbejde mellem Ry Kunstforening og Ry Kirke. Der bliver mulighed for at høre om udstillingens baggrund og tilblivelse, og Dorthe Gudmund fra Ry kirke vil fortælle om fiskenes symbolske betydning. Der bydes på lidt mundgodt og en lille forfriskning.  


Tur til Jens Erik Holms udstilling i Grafisk Værksted i Silkeborg d. 7. november. Invitation er udsendt til medlemmerne. Husk tilmelding senest 1. november


Ry Kunstforening arrangerer, i samarbejde med Ry Cityforening, maling af julekugler til udlodning i butikkerne i Ry i december måned 

Det sker onsdag d. 15. november i Colourittens lokaler på "Ryvang " kl. 15.00-18.00, hvor Janne vil være vejleder 


I weekenden d. 7. og 8. oktober blev den årlige Efterårsudstilling afholdt på Ry Højskole

Der var fernisering lørdag d. 7. oktober, hvor viceborgmester Frank Damgaard holdt åbningstalen, og blandt andet talte om kunstens betydning for det mentale helbred. Pianist Anton Vind sad ved flygelet og akkompagnerede ved fællessangene. "Farvernes Landskab" af Jens Rosendal var meget apropos en af sangene.

De over 200 besøgende fik glæde af en flot udstilling med specielle værker i den smukke 8-kantede teatersal. Der var stof til eftertanke og tanker til blandt andet Jorn og til problematikken og holdningen til rovdyr i naturen, i dette tilfælde ulven. Der var smukke vævede brugsting og kunstfærdigt pileflet, keramik i flotte former, og smukt stenarbejde. Malerier og broderier, der på afstand var svære at skelne fra hinanden, samt store og farverige malerier, der satte fantasien i gang. Gamle malerier, der havde fået nyt udtryk og tegninger af ulve 1.1. Ry fotoklub viste fotokunst og viklebrikker i fine farver lyste op ved indgangen. De besøgende gav sig god tid til at studere de udstillede værker, og mange sluttede af med en snak over en kop kaffe med kage. Se billederne fra efterårsudstillingen under "Billedgalleri"

Udstillerne var: Maleri/broderi Rita Ballegaard Horsens, Maleri Simone M. A. Bøgelund Randers, Maleri Dominique Campbell Alken, Tegning Anne Mette Tange Vejen, Sten Søren Skårup Ejby Kirke Hyllinge, Keramik Inger Bruhn Viby J., Keramik Keis og Fiedler, Gl. Rye, Bronze/Papmache Jens Erik Holm Silkeborg, Tekstil/vævning Anne Buje Gl. Rye, Pil Eva Seidenfaden Vissingaard Brædstrup.


Den årlige generalforsamling 2023 blev afholdt d. 3. maj på Fællesskabets Hus

På generalforsamlingen udloddes der indkøbte kunstværker blandt foreningens medlemmer. Seks ud af otte kunstværker udloddes blandt de fremmødte til generalforsamlingen. De indkøbte værker kan ses herunder. Udlodningen har nu fundet sted.

Vibeke Enevoldsen
Kjeld Pedersen
Solveig Langballe
Anne-Mette Granner
Annette Bjerregaard
Nurith Miryam Lumer-Klabbers
Eva H. Andersen
Preben Seekjær