Weekenden den 7. og 8. oktober 2023 blev den årlige Efterårsudstilling afholdt på Ry Højskole

Der var fernisering lørdag d. 7. oktober, hvor viceborgmester Frank Damgaard holdt åbningstalen, og blandt andet talte om kunstens betydning for det mentale helbred. Pianist Anton Vind sad ved flygelet og akkompagnerede ved fællessangene. "Farvernes Landskab" af Jens Rosendal var meget apropos en af sangene.

De over 200 besøgende fik glæde af en flot udstilling med specielle værker i den smukke 8-kantede teatersal. Der var stof til eftertanke og tanker til blandt andet Jorn og til problematikken og holdningen til rovdyr i naturen, i dette tilfælde ulven. Der var smukke vævede brugsting og kunstfærdigt pileflet, keramik i flotte former, og smukt stenarbejde. Malerier og broderier, der på afstand var svære at skelne fra hinanden, samt store og farverige malerier, der satte fantasien i gang. Gamle malerier, der havde fået nyt udtryk og tegninger af ulve 1.1. Ry fotoklub viste fotokunst og viklebrikker i fine farver lyste op ved indgangen. De besøgende gav sig god tid til at studere de udstillede værker, og mange sluttede af med en snak over en kop kaffe med kage. Se billederne fra efterårsudstillingen under "Billedgalleri"

Udstillerne var: Maleri/broderi Rita Ballegaard Horsens, Maleri Simone M. A. Bøgelund Randers, Maleri Dominique Campbell Alken, Tegning Anne Mette Tange Vejen, Sten Søren Skårup Ejby Kirke Hyllinge, Keramik Inger Bruhn Viby J., Keramik Keis og Fiedler, Gl. Rye, Bronze/Papmache Jens Erik Holm Silkeborg, Tekstil/vævning Anne Buje Gl. Rye, Pil Eva Seidenfaden Vissingaard Brædstrup.